Arendoo este deja în România.

08.12.2019

Suntem încântați să vă anunţăm că Arendoo.com a făcut următorul pas în extinderea sa și am intrat pe piața românească. Am lansat versiunea noastră românească a platformei web respectiv, Arendoo.ro, și am început promovarea pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii Arendoo.
Inițial oaspeții noștri români vor avea opțiunea de a alege dintre peste 5.000 de proprietăți de vacanță, atât în Bulgaria cât și în Grecia, disponibile curent pentru rezervare pe platformă. Totodată, vom pune la dispoziția proprietarilor din România serviciile noastre, care își pot oferi spre închiriere proprietățile pentru vacanță doritorilor să călătorească în România.

„Intrarea pe piața românească este un pas logic în extinderea platformei noastre și o parte a strategiei noastre corporative pentru a deveni portalul principal al pieţei de închiriere de scurtă durată a proprietăților în Europa de Sud-Est. Turiștii români cuprind o mare parte din beneficiarii vacanţelor atât în Bulgaria, cât și în Grecia, care călătoresc în mare parte desinestătător, având preferința de a se caza în vile și apartamente private. Astfel, putem profita de aceste condiții preliminare pentru a oferi beneficii călătorilor români și proprietarilor de case în Bulgaria și Geecia ”- comentează Georgi Ivanov, directorul general al Arendoo.